MCQs The West Pakistan Civil Courts Ordinancee 1962 , FOR ADPP, DIRECTOR , ADJ, CJ, JM & LAW officer EXAMINATIONS
 
| 
1.  | 
The West Pakistan
  Civil Courts Ordinance was enacted on | |||||||
| 
 
Answer: Option B | ||||||||
| 
2.  | 
The West Pakistan
  Civil Courts Ordinance, 1962 consists ______ sections | |||||||
| 
 
Answer: Option C | ||||||||
| 
3.  | 
The West Pakistan
  Civil Courts Ordinance, 1962 contains _____ schedule | |||||||
| 
 
Answer: Option D | ||||||||
| 
4.  | 
Section 2, of the
  West Pakistan Civil Courts Ordinance deals with | |||||||
| 
 
Answer: Option A | ||||||||
| 
5.  | 
According to The
  West Pakistan Civil Courts Ordinance, 1962 section 2(a),
  "Government" means | |||||||
| 
 
Answer: Option B | ||||||||
| 
6.  | 
As per section
  2(b), of The West Pakistan Civil Courts Ordinance, "High Court"
  means | |||||||
| 
 
Answer: Option B | ||||||||
| 
7.  | 
Section 2 | |||||||
| 
 
Answer: Option B | ||||||||
| 
8.  | 
The suits relating
  to land or to any right or interest in land is called | |||||||
| 
 
Answer: Option B | ||||||||
| 
9.  | 
Small cause means
  of the nature cognizable by the Court of small causes under the Provincial
  Small Causes Courts Act, | |||||||
| 
 
Answer: Option C | 
 
 
 
 
 
No comments:
Post a Comment